Üzleti tanács

Hidak és felüljárók statikai vizsgálata a biztonságos szállításért

felüljárók statikai vizsgálata

Túlsúlyos vagy túlméretes szállítmánnyal indul útnak? Nagy mennyiségű áruk fuvarozására készül, és szeretne a kijelölt célba probléma nélkül eljutni? Tanácsos az útvonalat előre kidolgozni, és fontos, hogy sor kerüljön a hidak és a felüljárók statikai vizsgálatára. Szakemberek segítségével megelőzheti a balesetet, és más kellemetlenségeket is.

Rendszeresen szükség van az áruk szállítására, és számos esetben elengedhetetlenné válhat az átlagosnál jóval nagyobb méretű és súlyú terhek fuvarozása. Ilyenkor nem elegendő a sofőr megfelelő felkészítése, az engedélyek beszerzése, fontos a hidak és a felüljárók statikai vizsgálata is. A súlykorlátozás befolyásolhatja a jármű haladását, ugyanis a megengedett mértéket nem szabad túlhaladni. Előfordulhat, hogy egy híd alatt nem fér át a túl nagy méretű rakomány, ezért ezt is figyelembe kell venni. A felüljárók és a hidak statikai vizsgálata egyszerűen lebonyolítható, ha szakemberek segítségét kéri. A hidak és a felüljárók statikai vizsgálata során mérik a külső körülményeket, a nedvességtartalmat, a kloridtartalmat, a karbonátosodási mélységet, és ellenőrzik a betonszilárdságot. Ha mindezek alapján az eredmény nem megfelelő, akkor szükség van az útvonal újratervezésére. Lehetősége van minden feladatot egy kézbe adni, így a szakkíséret biztosítása, valamint az engedélyek beszerzése sem okozhat gondot. Célszerű profikkal együttműködni, így elkerülheti a nehézségeket, gördülékenyen végezheti a munkáját, és másokat sem veszélyeztet.

Gondoljon időben az útvonalon előforduló akadályokra, és előzze meg a problémák kialakulását! Kérje szakembereink segítségét, akik precízen elvégzik a felüljárók és a hidak statikai vizsgálatát! Cégünk, a Veressped Bt. munkatársai rendelkezésére állnak a megfelelő útvonal kidolgozásában is. A hidak és a felüljárók statikai vizsgálatáról hitelesített dokumentumot adunk át. Tudjon meg többet a szolgáltatásainkról a www.veressped.com weboldalon, és keressen bennünket bizalommal a 06-29-544991-es telefonszámon, vagy a veressped@veressped.hu e-mail címen!