Beruházás

Állványrendszer az átlátható raktári elrendezéshez

állványrendszer

Raktár berendezésére készül, vagy szeretne az eddigi megoldáson változtatni? Fontos, hogy a munkáját gördülékenyen, hatékonyan tudja végezni? Az optimálisan tervezett állványrendszer a raktár gerince, ezért elengedhetetlen a körültekintő választás, és a praktikus elhelyezés.

A raktár berendezése jelentős mértékben meghatározza, hogy mennyire egyszerű és gyors a munkavégzés. Ha a termékek könnyen megtalálhatóak, átláthatóak, elég hely áll rendelkezésre a munkaeszközök mozgatásához, akkor sikeresen működtetheti a vállalkozását. A raktári állványok lehetővé teszik a helytakarékos, praktikus tárolást, ezért nélkülözhetetlenek minden raktár esetében. Többféle módon csoportosíthatóak, az anyaguk, a kiszolgálás módja, a szerkezeti elemeik kapcsolódási módja, a tároló helyek kialakítása szerint egyaránt megkülönböztethetőek. Egyéni igényei szerint, és az áruk mérete, súlya alapján szerezheti be az ideális állványrendszert. A karos raktári állványrendszer kitűnő megoldás a hosszú és terjedelmes áruk tárolására, egyszerűen állítható, rendkívül stabil. Rakodólapos, nagy- és kispolcos állványrendszer is felállítható, amelyeket bármikor bővíthet a raktári folyamatok fejlődésének megfelelően. Lehetősége van kiegészítő elemeket is használni, ezek biztonságosabbá és gazdaságosabbá teszik a tárolást, könnyen elhelyezhetőek az állványrendszeren.

Találja meg az optimális állványmegoldást! Fordítson elég időt és figyelmet a raktár berendezésére, hiszen ezen múlhat az eredményes munkavégzés! Cégünk, a MAXI-SZER Kft. strapabíró, egyéni igény szerint bővíthető raktártechnikai eszközöket biztosít kedvező áron. Bármekkora helyiség kialakítását tervezi, és bármilyen termékeket szeretne elhelyezni, nálunk beszerezheti a megfelelő raktári állványrendszert. Több évtizedes tapasztalattal nyújtunk megbízható segítséget, egyedi igények alapján tervezett és gyártott szerkezeteket adunk át. Jusson bővebb információhoz a www.maxiszer.hu weboldalon, és lépjen velünk kapcsolatba a 06-20-2685760-as telefonszámon, vagy a maxiszer@maxiszer.hu e-mail címen!