Üzleti tanács

Betéti társaság alapítás gördülékenyen

betéti társaság alapítása

Bizonytalanná vált a munkahelye megmaradása, vagy már régóta szeretné a saját terveit megvalósítani? Vállalkozás indítását tervezi, de még nem döntötte el, milyen cégformát válasszon? A betéti társaság alapítása kiváló megoldás, hiszen ebben az esetben nincs tőkeminimum, így nem kell várni, amíg összegyűlik egy meghatározott nagy összeg.

A válsághelyzet miatt, és az egyéni tervek megvalósítása érdekében is egyre többen döntenek a vállalkozás indítása mellett. Ezáltal lehetőség van a kitűzött célokat elérni, saját időbeosztás szerint dolgozni. Több cégforma közül lehet választani, amelyekre más-más feltételek vonatkoznak, ezért fontos, hogy Ön is körültekintően tájékozódjon. Lényeges alaposan átgondolni, hogy milyen cégforma illik leginkább a folytatni kívánt tevékenységhez. A betéti társaság alapításának nagy előnye, hogy nincs kötelező tőkeminimum, csekély összegű törzstőkével is létrehozható ez a cégforma. Legalább két alapító tag kiválasztásával, és a székhely megjelölésével kerülhet sor a betéti társaság alapítására, valamint a vezető tisztségviselőt ki kell jelölni, és elengedhetetlen egy ügyvéd jelenléte is. Lényeges kérdés, hogy kik lesznek a bel- és kültagok, és ki mekkora összeggel járul hozzá a betéti társaság alapításához. A beltagok felelőssége korlátlan, saját vagyonukkal is kötelesek a tartozásért helytállni. Érdemes online informálódni, így sok időt és energiát spórolhat meg.

Tegye meg az első lépést, és vállalkozzon sikeresen! Jusson hozzá minden fontos információhoz a betéti társaság alapítással kapcsolatban a www.cegalapitasmost.hu weboldalon! Egy helyen megtalálhat mindent, és kényelmesen, online intézheti a teendőket. Előzetesen tájékozódhat a betéti társaság alapítás menetéről, a díjakról, a feltételekről, és más cégformákat illetően is könnyen hozzájuthat a fontos tudnivalókhoz. Ha kérdése merül fel, keresse cégünk, a Cégalapításmost.hu Kft. munkatársait bizalommal az info@cegalapitasmost.hu e-mail címen, vagy hívja a hétvégén is elérhető 06-70-2175701-es telefonszámunkat!