Beruházás

Corian recepciós pultok a kényelemért és az elegáns környezetért

Corian recepciós pultok

Szálláshelyet üzemeltet, vagy iroda stílusos berendezéséért felelős? Szükség van egy recepciós pultra, ahol a látogatók gördülékenyen intézhetik a teendőket? Ha szeretne praktikus, esztétikus és időtálló megoldást, érdemes a Corian recepciós pultok közül választani. Ismerkedjen meg az akril anyag tulajdonságaival, és használja ki Ön is az előnyeit!

Bármilyen szolgáltatást nyújt, nem csak ennek minősége számít, hanem a környezet is. A jó benyomás érdekében tanácsos a berendezésre kiemelt figyelmet fordítani. A stílusos bútorokkal felszerelt, hangulatos, barátságos helyiségekben az emberek szívesen töltik az idejüket, és elviselhetőbb a várakozás is. Az irodába, és a különböző létesítményekbe belépve az első, amivel mindenki találkozik a recepciós pult. Fontos, hogy mit lehet látni, és az is, hogy a bútor megfelelően töltse be a funkcióját is. Ha nem illik a környezetbe, nem lesz elegáns a megjelenés. Praktikusságot tekintve is lényeges, hogy eleget tegyen az igényeknek, elegendő helyet biztosítson a dokumentumok, és a különféle munkaeszközök, kellékek tárolására. A Corian recepciós pultokkal elégedett lehet minden szempontból! A Corian recepciós pultok akril anyagokból készülnek, amelyek egyenletes, nem porózus felületet alkotnak. Ennek köszönhetően a folyadékok nem tudnak beszívódni, egyszerű a karbantartás, a tisztítás. A letisztult megjelenésű Corian recepciós pultok időtállóak, egyéni igényre szabhatóak. Bármilyen stílusú, színű, méretű és kialakítású Corian recepciós pultra van szüksége, hozzájuthat a tökéletes berendezési elemhez rövid időn belül.

Ebben segítünk Önnek a Solymosi Team munkatársaiként. A vállalkozása stílusához igazítható a Corian recepciós pult megjelenése, és a helyiség adottságaihoz mérten biztosítjuk a megfelelő berendezést. A Corian recepciós pultok gyártása során mindent megteszünk annak érdekében, hogy a látogatók első benyomása mindenképp pozitív legyen, és a recepciós kényelmesen, gördülékenyen, hatékonyan tudja a munkáját végezni. Jusson bővebb információhoz a www.solymositeam.hu weboldalon, és lépjen velünk kapcsolatba a 06-30-9145747-es telefonszámon, vagy a solymi@digikabel.hu e-mail címen!