Munkaerő

Homlokzattisztítás – Miért fontos profi szakemberekre bízni?

homlokzattisztítás

Ön is került már olyan helyzetbe, hogy az épület homlokzatának tisztítása során csak egy bizonyos magasságig jutott? Hiába végzett fáradtságos munkát, rövid időn belül újra beszennyeződött felület várta? Gyors és hatékony megoldásra van szüksége? Nem célszerű dörzsöléssel, háztartási vegyszerekkel próbálkozni, mivel kárt okozhat. Kérje profi szakemberek segítségét, akik bármilyen magasan, a megfelelő módszerrel oldják meg a homlokzattisztítást!

A családi házak, a társasházak, a közintézmények, a műemlék épületek, és más ingatlanok esetében is szükség van bizonyos időközönként a homlokzattisztításra. Az évek során folyamatosan változik az ingatlanok állapota, az időjárási viszontagságok, és más külső tényezők hatására szennyeződések rakódnak le az épületek falára. Ez nem csak a külső megjelenést tekintve előnytelen, hanem csökkentheti az ingatlan értékét. Bizonyára szeretné újra kiváló állapotban látni az épületét, ami rövid idő alatt, egyszerűen kivitelezhető, ha sor kerül a homlokzat tisztítására. A tartósan elszennyeződött homlokzat nem csak az épület esztétikai értékét tekintve okoz problémát, hanem csökkenti a káros környezeti hatások elleni védettséget is. A porréteg jelentős mértékben növeli a megtapadó savas csapadék mennyiségét, emiatt pedig bemarások keletkezhetnek a felületen. Többféle tisztítási módszer közül lehet választani, azonban ha szeretne minden szempontból elégedett lenni, célszerű a homokfúvás mellett dönteni. Ezzel a homlokzattisztítási eljárással könnyen eltávolíthatók a makacs szennyeződések, és nem kell aggódnia a falfelület sérülése miatt.

Legyen elégedett az épület külső megjelenésével, és növelje ennek piaci értékét! Ne hanyagolja el a karbantartást, hiszen ezzel sokat tehet az ingatlan hosszú élettartamáért! Kérje cégünk, a DÓR Kőfaragó és Kőrestauráló Kft. szakembereinek segítségét! Több éves tapasztalattal, megbízható eszközökkel, korszerű módszerekkel végezzük a homlokzattisztítást. Homokfúvással távolítjuk el a szennyeződéseket, ami nem okoz kárt az épületben.

Tudjon meg többet színvonalas szolgáltatásunkról, és tekintse meg a referenciáinkat a www.dorkft.hu weboldalon! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-20-9123031-es telefonszámon, vagy írjon nekünk a dorkft@gmail.com e-mail címünkre, és egyeztessen időpontot a személyes megbeszélésre!