Gazdálkodás

A napelem hatékonyságának mérése

Szeretne napelem rendszere kiváló működéséről meggyőződni? Új termékeket használ, és igyekszik ezeket helyesen karbantartani, vagy a régi napelemek állapotára kíváncsi? A napelem hatékonyságának mérése egyszerűen megoldható egy erre alkalmas, korszerű műszer használatával.

A napelemes technológia egyre nagyobb népszerűségnek örvend, vállalatok és magánemberek egyaránt kihasználják az előnyeit. Az energiaforrás a belátható időn belül kifogyhatatlan Nap sugárzása, melynek köszönhetően fedezhető az emberiség teljes energiaigénye. Ha már van napelem rendszere, tudja, hogy zajmentes, minimális karbantartással jár a használata, és lehetővé teszi az ingatlan költséghatékony fenntartását.

napelem hatékonysága megadható adatokkal, amelyek alapján kiderül, hogy a napsugárzás hány százalékát tudja hasznosítani a rendelkezésre álló napelem. A napelem hatékonyságát több tényező befolyásolja a napelemen kívül. Az inverter átalakítási vesztesége, a tájolás, a dőlésszög, a vezetékek hossza mind meghatározzák, hogy mennyire lesz eredményes a napenergia felhasználása. Tehát ha már van telepített napelem rendszere, érdemes ezt a lehetőséget kihasználni, szakemberek segítségével megmérheti a napelem hatékonyságát.

Ha szeretne tisztában lenni azzal, jelenleg mennyire válik előnyére a napelem rendszer működtetése, cégünk, a Gershoj Energia Kft. segít Önnek. Speciális műszerrel mérjük a napelemek hatékonyságát, így pontosan ellenőrizheti a termelést. Az egész országban csak nálunk van lehetőség az 1500V DC oldali mérésre. Hasznos tanácsokkal látjuk el, amennyiben pedig szüksége van új napelem rendszer kiépítésére, ebben is számíthat ránk. Jusson bővebb információhoz a www.gershojenergia.com weboldalon!

Derítse ki, milyen a napelem rendszerének teljesítménye! Legyen tisztában a napelemek hatékonyságával, és működtesse ezeket megfelelően! Kérje megbízható segítségünket a 06-30-894-6152-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@gershojenergia.com e-mail címünkre!