Gazdálkodás

Spóroljon kútfúrással!

Törekszik az ingatlana költséghatékony fenntartására? Nagy mennyiségű vízre van szüksége egész évben, mivel sokat használ a kert locsolására és az egyéb tennivalók során is? Gazdaságosabban oldhatja meg a feladatait, ha nem a kiépített vízvezetékrendszerből vesz vizet, hanem a kútfúrás mellett dönt.

Az egyre magasabb vízdíjak miatt sokan használják ki a kútfúrás lehetőségét. Az otthoni teendők és a kertfenntartás miatt rengeteg vízre van szükség, amihez egyáltalán nem mindegy, hogy milyen áron jut hozzá. Önnek is lehetősége van a ház komplett vízrendszerét egy fúrt kútra kötni, vagy ha csak a kerti munkák során van rá szüksége, akkor ott használni. A kútfúrásnak köszönhetően megspórolhatja a vízdíjat, ami a vízszállítást, a víztisztítást és a víz, illetve csatornadíjakat tartalmazza. Ha elege van abból, hogy klóros és egyéb káros anyagokkal teli vizet fogyaszt, ezt a problémát is megoldhatja a kútfúrással. Építkezéskor, felújításkor szintén jó ötlet a kútfúrás, így nem a vezetékes vizet fizeti ki a munkálatok során.

A kútfúrás többféle módon történhet, ezért fontos tudnia, hogy az adott területen milyen módszer javasolt. Megkülönböztethető a talajvizes, a rétegvizes kútfúrás és a kútásás, amelyek engedélyhez kötöttek. Nem szabad megfeledkeznie a kútfennmaradási engedély beszerzéséről sem, amiben fel kell tüntetni a szűrőzött szakasz kialakítását és a típust is. Ha tapasztalt szakemberekre bízza a feladatot, nem adódhat problémája a későbbi években sem, gondtalanul használhatja fel a kútból merített tiszta vizet.

Megbízható vízhozamú kútja lehet, és megelégedhet a precíz kivitelezéssel, ha a kútfúrást a Csernoch Kútfúrás csapatára bízza! Minden részletre ügyelünk, és az előírások szerint végezzük a munkánkat. Számíthat ránk a kútfúrás és továbbfúrás esetén is. Tudjon meg többet tevékenységünkről a www.csernochkut.hu weboldalon, kérdései esetén pedig hívja a 06-30-320-4793-as telefonszámunkat, vagy írjon nekünk a csernochistvan@freemail.hu e-mail címünkre!