Gazdálkodás

Csökkentse a költségeket csomagolástechnika webáruház termékeivel!

Nagy mennyiségű árut mozgat raklapokon? Szeretné, ha ezek kifogástalan állapotban maradnának? Megfelelő anyagot keres a termékek rögzítéséhez? Kézi stretchfólia tekercs alkalmazásával könnyedén megoldhatja ezt a feladatot. Eegyszerűen felhasználható, jól tapadó anyagról van szó. A stretchfólia kézi tekercs paraméterei: 1 tekercs 4 kg – 50cm szélesség és 15-17-20-23 micron vastagság, kb. 310 m hosszúság. LLDPE az anyaga. 1 karton 4 tekercs, és 30 karton egy raklap kiszerelésben forgalmazzuk. Webáruházunkból bármikor megrendelheti a megfelelő mennyiséget.

A stretchfóliák számos munkaterületen teszik lehetővé a higiénikus, esztétikus, praktikus és biztonságos csomagolást. A különböző iparágak, cégek dolgozói nagy hasznát veszik, hiszen olcsó és gyors megoldást jelent a raklapokon történő rögzítés során.  Eurohigienia webáruházunk termékei között megtalálhatja a fóliákat, így ki sem kell mozdulnia a beszerzés miatt. A webáruház palettájáról semmiképp sem hiányozhat a stretchfólia, hiszen ez az anyag minden csomagolással foglalkozó munkaterületen nélkülözhetetlen.

Amiért érdemes Önnek is – webáruházból hamar beszerezhető – stetchfóliát használnia:

  • Biztonságos és tartós
  • Kiválóan véd az időjárási viszontagságokkal és a sérülésekkel szemben
  • Különböző kivitelben elérhető
  • Mobil, könnyen kezelhető
  • Praktikus és esztétikus
  • Gyorsabban végezhető a raklapfóliázás
  • Rugalmas, nagy összetartó erővel bír

Cégünk, az Euró-Higiénia Kft. kiváló minőségű stretchfóliát biztosít, aminek a felhasználása nagyon sokféle áru esetében nyújt optimális lehetőséget. Ha szeretné megbízható forrásból beszerezni a munkája során elengedhetetlen terméket, keresse fel Eurohigienia webáruházunkat!  A www.eurohigienia.hu honlapunkon részletesen informálódhat, és bármikor leadhatja a rendelését.

Óvja az árukat, és oldja meg a lehető legegyszerűbben a tárolásukat, szállításukat! Szerezze be webáruházunkból a megfelelő mennyiségű stretchfóliát! Kérje segítségünket annak érdekében, hogy költséghatékonyabban tudja a munkáját végezni! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-23-611-384-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@euro-higienia.hu e-mail címünkre! Köszönjük!