Gazdálkodás

Tegye biztonságossá és gazdaságossá a fűtést kéményseprő szolgáltatással!

A fűtési költségek csökkentése és a balesetek megelőzése minden épület esetében fontos. Nagyon sok múlik a kémény állapotán, ezért elengedhetetlen a rendszeres tisztítás és karbantartás. Megbízható kéményseprő szolgáltatás igénybevételével betarthatja a szabályokat, és biztonságos környezetet teremthet.

A nyári időszakban már nincs szükség a fűtőberendezésekre, de nem maradhat el a kémény ellenőrzése és a szükséges feladatok ellátása. Érdemes a teendőket jóval a következő fűtési szezon előtt lebonyolítani. A kéményseprő szolgáltatásba beletartozik az égéstermék-elvezető épségének ellenőrzése és a fűtésrendszer működésének vizsgálata. A műszaki állapoton múlik, hogy biztonságos körülmények között fűthet-e. Az esetleges problémák kiszűrésével megelőzheti a baleseteket, és megkímélheti magát a felesleges kiadásoktól. A fűtőeszköz típusán múlik, hogy milyen gyakran szükséges a kéményseprő szolgáltatást igénybe venni. Ha nem természetes személy tulajdonában áll, vagy gazdálkodó szervezet székhelyeként, telephelyeként, fióktelepeként működik az adott ingatlan, meghatározott időközönként elengedhetetlen a kéményseprő szolgáltatás igénybevétele. Nem érdemes az ellenőrzést kihagyni, hiszen így az esetleges javítási munkálatokra sem kerül sor időben. Ennek következtében pedig gondja lehet a fűtéssel, számíthat a nagyobb kiadásokra és nagyobb esélye van a balesetek kialakulásának.

Ha megbízható kéményseprő szolgáltatásra van szüksége, érdemes cégünket, a Filantrop Kft.-t megbíznia. Kéményseprő mestereinkkel megbízható munkát végzünk, az égéstermék elvezetésére szolgáló kéményt, az összekötő elemeket és a kéményáramkör részeként működő eszközök állapotát egyaránt ellenőrizzük. Olvasson bővebben tevékenységünkről, és informálódjon a rendeletekről a www.filantrop.org internetes oldalunkon!

Tegyen eleget az előírásoknak, és gondoskodjon megfelelően az épületek védelméről, fűtsön biztonságosan és gazdaságosan! Vegye igénybe a kéményseprő szolgáltatásunkat! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-76-322-321-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a filantrop@filantrop.org e-mail címünkre!