Tőzsde

Oldja meg a várható nyugdíjának kiegészítését nyugdíjbiztosítással!

Köztudott, hogy egy munkavállaló fizetésénél kevesebbet fog kapni nyugdíjként, amikor eléri a jogosultsági korhatárt. Minden embernek hiányzik a különbözeti összeg, ami miatt a megélhetése nehezebbé válik. Ha valaki meg szeretné tartani a meglévő életszínvonalát, akkor gondoskodnia kell arról, hogy pótolni tudja az elmaradt forintokat. Az időskori kiadások növekedése miatt is szükséges előrelátóan tervezni. A nyugdíjbiztosítás ennek a problémának a megoldására ad lehetőséget. Ön rendelkezik már vele?

A félretett összeget egyéni igényei szerint határozhatja meg, és később változtatni is tud rajta. Óriási előnye a nyugdíjbiztosításoknak, hogy az éves befizetései alapján megkapja a 20% adójóváírást, ami évente maximum 130.000 Ft lehet, tehát a hozamon kívül még évente 20%-kal gyarapodik a pénze. Érdemes minél korábban elindítani ezt a programot, így kisebb összeggel is kiváló eredményre számíthat. Fiatalként biztonsággal, és könnyebben elérhető az a nyugdíj-kiegészítés, amire szüksége lesz, mivel még hosszú idő áll rendelkezésre. Idősebb korban is fontos az öngondoskodás, de ekkor már nehezebb elérni a szükséges összeget. Abban az esetben, ha már kevesebb, mint tíz év van a nyugdíj eléréséig, akkor a nyugdíjbiztosítás járadék formájában kerül kifizetésre. A szerződés lejárata a nyugdíjjogosultság időpontja, de más esetekben is szolgáltatnak a biztosítótársaságok, melyről részletesen tájékozódhat. A nyugdíjbiztosítás kiegészíthető kockázati életbiztosítással, egészég- és balesetbiztosítással.

A különböző társaságok termékei között eltérések találhatóak. Annak érdekében, hogy eligazodjon ebben, kérje cégünk, a Pannon Safe Kft. szakembereinek segítségét! Legyen előrelátó, és könnyítse meg a nyugdíjas éveit azzal, hogy igénybe veszi a nyugdíjbiztosítás lehetőségét! Ismerje meg a főbb szolgáltatásokat, a szerződés részleteit és a változtatási lehetőségeket! Készítsen költségvetést, és – figyelembe véve a kitűzött célt – válasszon olyan nyugdíjbiztosítást, ami mindenféle szempontból kielégíti az Ön igényeit!

Tájékozódjon a www.pannonsafe.hu weboldalunkon, felmerülő kérdéseivel pedig forduljon hozzánk a 06-72-222-010-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@pannonsafe.hu e-mail címünkre!